Petar Gulin

OTORINOLARINGOLOGIJA

Make an Appointment

Online Schedule

Petar Gulin
dr. med.

Specijalizant otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata.
https://sesvete-medic-centar.hr/wp-content/uploads/2022/01/gulin.jpg

Rođen u Zagrebu 27.10.1989. gdje završava osnovnu, srednju školu (X. Gimnazija ‘Ivan Supek’) i Medicinski fakultet 2014. godine.

Tijekom studija bio je demonstrator na Katedri iz fiziologije, aktivan član studentske udruge croMSIC, bio je član delegacije hrvatskih studenata medicine na IFMSA General Assembly Meetingu u Indiji (Mumbai) 2013 i sudjeluje u profesionalnoj razmjeni studenata u Portugalu u kliničkoj bolnici u Coimbri 2014 godine.

Pripravnički staž završio je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, te je nakon staža volontirao na Klinici na kirurgiju.

Potom dvije godine radi u Zavodu za hitnu medicinu Karlovačke županije i u isto vrijeme volontira u Zavodu za bolesti nosa, grla i uha i kirurgiju glave i vrata u Kliničkoj bolnici Dubrava. Započinje specijalizaciju 2016. godine u Kliničkoj bolnici Dubrava na Zavodu za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata, a dio edukacije provodi u KBC-u Sestre Milosrdnice.

Tokom specijalizacije upisuje doktorski studij u Zagrebu na Prirodoslovno matematičkom fakultetu  (smjer biologija) 2020. te se u sklopu dokotorata bavi istraživanjem karcinoma štitnjače.

Usavršavanja provodi u više zemalja: u Srbiji u više navrata tečaj antiage i estetske medicine, kao i tečajevi diskecije temporalne kosti u klinici u Novom Sadu; u Austriji u Klinici St. Polten tečaj kirurgije temporalne kosti i srednjeg uha; u Švicarskoj u Bernu tečaj endoskopske kirurgije paranazalnih sinusa i baze lubanje.

U nekirurškim estetskim i ”antiageing” zahvatima educirao se u više zemalja, a najbolju suradnju ostvaruje s kolegama u najeminentnijoj poliklinici u Beogradu za ovu vrstu medicine.

Autor je više znanstvenih radova i aktivno je sudjelovao na domaćim i stranim kongresima.

Aktivno se služi engleskim jezikom.

Član je Europskog rinološkog društva i SESIAM udruženja.

https://sesvete-medic-centar.hr/wp-content/uploads/2022/01/background_06hq.jpg